Ongeacht het aantal leveranciers of medewerkers dat je hebt, onze applicatie zorgt ervoor dat je altijd en overal je accreditaties op orde hebt. Je hebt altijd voldoende crewcatering en je hoeft je nooit meer druk te maken over de hotelplanning.

Accreditatie

Al jouw accreditaties, één overzicht, altijd en overal!

Beheer je accreditaties met deze functies

Beschikbare items

Per project kunnen aangeven welke items wanneer beschikbaar zijn om aan te vragen

Overzicht aanvragen

Overzicht van alle aanvragen op 1 dashboard

Guest module

Gastenlijst beheren in de Guest module

Parkeerkaarten

Zelf je parkeerkaart ontwerpen

QR codes

Accreditaties uitgeven met behulp van QR codes

Externe ticketverkoop koppeling

Koppeling met diverse ticketverkoop partijen

Tijdens drukke weekenden precies weten wie wat nodig heeft.

Wat je aantal leveranciers of personeelsleden ook is, onze applicatie zorgt ervoor dat je je accreditaties perfect op orde hebt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ontbrekende of verouderde accreditaties; alles verloopt vlekkeloos, en iedereen heeft altijd de juiste toegang.

Of het nu gaat om polsbandjes, portofoons of vervoersmiddelen, je hebt altijd een duidelijk overzicht en volledige controle. Dit stelt je in staat om snel en efficiënt accreditaties toe te wijzen aan je medewerkers en leveranciers, waardoor iedereen de juiste toegangsrechten en tools heeft voorafgaand én tijdens het evenement.

Bovendien biedt onze applicatie ondersteuning bij het regelen en aanvragen van crewcatering en hotelreserveringen. Met slechts enkele klikken kun je ervoor zorgen dat er voldoende maaltijden beschikbaar zijn voor je crew, en dat de hotelreserveringen zonder enig gedoe worden geregeld.

Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar voorkomt ook de frustraties en stress die handmatige planning en communicatie met zich meebrengen.

Materiaal op orde

Altijd genoeg portofoons, catering en hotelkamers.

Gemakkelijk formulier

Overzichtelijk aanvraag formulier voor de leveranciers.

Gastenlijst

Verwerk probleemloos je gasten lijst, inclusief VIP - tickets en regulier toegang.

Wij zijn vanaf het begin af aan super positief over Festicode. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en ik hoef ook nooit lang te wachten op antwoord. Ik zelf kan nog net een excelletje invullen, maar dit systeem werkt zo makkelijk. Ik snap het zelf enorm goed en alles is heel logisch. Daarnaast kan ik het zelf ook heel goed uitleggen aan alle andere leveranciers. Wij horen dan ook vaak van de leveranciers “dit systeem werkt zoveel makkelijker dan alle andere systemen”.

Lees meer

Wij werken nu al een lange tijd samen met Festicode. We zien ieder jaar dat we onze voorraden strakker voor elkaar hebben. We zijn gelukkig nooit meer opzoek naar handgeschreven tellijsten, dat scheelt een heleboel stress. Het is echt heerlijk om alles bij de hand te hebben en ook nog eens in één systeem.

Doordat wij nu al een aantal jaar achter elkaar goede verkoopcijfers hebben, kunnen we ook steeds netter inkopen. ‘Nee’ verkopen is voor ons gewoon geen optie, het voorraadsysteem van Festicode helpt ons daar enorm bij.

Tijdens de vierdaagse, waarbij we 7 dagen achter elkaar een enorm feest neerzetten op maar liefst 3 verschillende locaties in de binnenstad van Nijmegen. Op deze dagen zijn er zo’n 20.000 bezoekers per dag. Elke nacht moeten we de bestelling klaarzetten voor de volgende dag, zonder goede data is dit bijna niet te doen. Gelukkig hebben wij Festicode.

Lees meer

Festicode begrijpt het werken op evenementen. Dat zie je terug in de planningstool. Gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ze hebben aan één woord genoeg wanneer je een vraag stelt!

Lees meer