Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen, wij het antwoord

Denk je dat Festicode jouw werk een stuk gemakkelijker kan maken? Vraag dan gerust een gratis demo aan. Laat je gegevens achter en we richten een demo omgeving voor je in waarin je rustig kunt rondkijken of onze software inderdaad iets voor je is. Daarnaast nemen we ook persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

De prijs van de software is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, daarom kunnen we hier op de website niet zo één, twee, drie een prijs noemen. Bij de planningstool kijken we bijvoorbeeld naar het aantal diensten dat je per jaar in gaat plannen, bij voorraadbeheer kijken we naar het aantal showdagen. Het is dus geheel afhankelijk van de grootte en hoeveelheid projecten die je draait. Wil je weten wat Festicode voor jou gaat kosten? Neem gerust contact met ons op en we maken een offerte op maat.

We krijgen regelmatig de vraag vanuit restaurants of cafe’s of de software ook iets voor hen is. Hier staan we zeker voor open en we gaan altijd het gesprek aan maar we willen wel benadrukken dat wij echt specifiek gericht zijn op de evenementenbranche (tijdelijk, bulk en piekmoment). Hier ligt onze kennis en kunde en de software sluit dan ook naadloos aan op deze werkprocessen. Denk je toch dat ook jouw bedrijf baat kan hebben bij onze software? Neem gerust contact met ons op!

Ja zeker! Graag zelfs! In onze ogen is de software nooit af en kunnen er altijd verbeteringen aangebracht worden. Dit is ook iets wat we continu blijven doen. Mocht je goede ideeën hebben waar de software nóg beter van kan worden, leg het gerust bij ons neer en we nemen het mee in de ontwikkeling.

Nee hoor, je kunt ook één van de applicaties afnemen. Mocht je wel meerdere applicaties afnemen, beheer je deze altijd vanuit jouw Festicode omgeving. Geen verschillende inlogs nodig dus!

Wij vinden korte lijntjes belangrijk! Via bijvoorbeeld een appgroep zijn we altijd bereikbaar voor (korte) vragen. We vinden het ook fijn om regelmatig contact te hebben met de eindgebruiker van de software, deze werkt tenslotte met de software en heeft altijd waardevolle feedback. Daarnaast houden we per maand of per kwartaal een evaluatie met onze klanten om te kijken hoe het gaat en of er nog ontwikkelpunten zijn die we mee kunnen nemen. We komen ook graag langs op locatie, zo kunnen we goed zien hoe de werkprocessen daadwerkelijk gaan en kunnen we onze software er nog beter op laten aansluiten!