Met het voorraadbeheersysteem van Festicode in handen, heb je volledige controle over je voorraden. Dit stelt je in staat om slimmer in te kopen, verspilling te verminderen en uiteindelijk meer winst over te houden.

Voorraadbeheer

Wij zorgen ervoor dat je nooit meer misgrijpt

Beheer je voorraad met deze functies

Verschillende assortimenten

Elk project een eigen assortiment

Bestellingen doen

Bestellingen maken en doorsturen naar de (drank)leverancier

Pakbon controle

Eenvoudig op locatie de pakbonnen controleren

Transporten boeken

Transporten boeken tussen voorraadlocaties en naar derden partijen

Actueel overzicht

Tussentijdse tellingen invoeren voor actueel overzicht in je voorraad

Inzicht in verkoopcijfers

Na eindtelling gelijk inzicht in de verkoopcijfers

Breng meer structuur aan in jouw voorraad

Deze tool maakt het moeiteloos aanpassen van jouw voorraad mogelijk. Tijdens de drukte van een evenementdag heb je altijd direct zicht op de locatie van elk product. Je hebt direct inzicht in de verkoop per bar, zowel op je computer als op je mobiele apparaat. Hierdoor kun je snel en efficiënt bestellingen plaatsen, inkopen doen, controles uitvoeren en voorraad verplaatsen. Altijd een overzichtelijke weergave van je voorraad binnen handbereik!

Realtime overzicht

Actueel overzicht van welke voorraad waar staat.

Geen nee verkopen

Nooit meer nee hoeven te verkopen aan de bar.

Betere inkoop

Scherper kunnen inkopen door inzicht in de juiste gegevens.

Wij zijn vanaf het begin af aan super positief over Festicode. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en ik hoef ook nooit lang te wachten op antwoord. Ik zelf kan nog net een excelletje invullen, maar dit systeem werkt zo makkelijk. Ik snap het zelf enorm goed en alles is heel logisch. Daarnaast kan ik het zelf ook heel goed uitleggen aan alle andere leveranciers. Wij horen dan ook vaak van de leveranciers “dit systeem werkt zoveel makkelijker dan alle andere systemen”.

Lees meer

Wij werken nu al een lange tijd samen met Festicode. We zien ieder jaar dat we onze voorraden strakker voor elkaar hebben. We zijn gelukkig nooit meer opzoek naar handgeschreven tellijsten, dat scheelt een heleboel stress. Het is echt heerlijk om alles bij de hand te hebben en ook nog eens in één systeem.

Doordat wij nu al een aantal jaar achter elkaar goede verkoopcijfers hebben, kunnen we ook steeds netter inkopen. ‘Nee’ verkopen is voor ons gewoon geen optie, het voorraadsysteem van Festicode helpt ons daar enorm bij.

Tijdens de vierdaagse, waarbij we 7 dagen achter elkaar een enorm feest neerzetten op maar liefst 3 verschillende locaties in de binnenstad van Nijmegen. Op deze dagen zijn er zo’n 20.000 bezoekers per dag. Elke nacht moeten we de bestelling klaarzetten voor de volgende dag, zonder goede data is dit bijna niet te doen. Gelukkig hebben wij Festicode.

Lees meer

Festicode begrijpt het werken op evenementen. Dat zie je terug in de planningstool. Gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ze hebben aan één woord genoeg wanneer je een vraag stelt!

Lees meer