Of je evenement nu klein of groot is, het is cruciaal dat je medewerkers op het juiste tijdstip en op de juiste plek aan het werk zijn. Onze planningsapplicatie staat je bij in het maken van de juiste beslissingen. Te weinig medewerkers is onwenselijk, maar te veel medewerkers kunnen leiden tot inkomstenverlies. Dankzij onze applicatie heb je altijd de juiste mensen op de juiste plek.

Planning

Plannen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Beheer je planning met deze functies

Werkverzoeken uitvragen

Verstuur werkverzoeken naar medewerkers

Autoplanner

Om automatisch een complexe planning te maken

Overzichtelijk dashboard

Een overzichtelijke presentiedashboard

Uren & reizen

Uren klokken en reiskosten invoeren

Mobiele app

Werkverzoeken, uren en kilometers; allemaal te beheren in de mobiele app

Diverse koppelingen

Koppeling met diverse loonadministratie-systemen voor snelle uitbetaling van de uren

Altijd de juiste mensen op de juiste plek.

Ongeacht de omvang van het evenement, is het van groot belang dat medewerkers op het juiste moment en op de juiste plaats aanwezig zijn. Als er te weinig medewerkers zijn, kan de werkdruk te hoog worden én moeten bezoekers lang wachten, terwijl een overschot aan medewerkers kan leiden tot onnodige kosten. Onze planningsapplicatie biedt een oplossing om weloverwogen beslissingen te nemen en een efficiënte personeelsplanning te realiseren.

Met behulp van onze applicatie behoud je te allen tijde een helder overzicht van je personeelsplanningen. Je kunt eenvoudig zien welke medewerkers beschikbaar zijn, op welke locaties nog personeel ingepland moet worden en op welke momenten extra handjes nodig zijn. De applicatie maakt gebruik van real-time gegevens en historische trends om je te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en het bereiken van een optimale personeelsbezetting.

Een goed uitgebalanceerd team is essentieel voor een succesvol evenement. Onze planningsapplicatie helpt je de juiste combinatie van vaardigheden en ervaring te vinden, zodat op elke werkplek de juist persoon staat. Daarnaast biedt de applicatie de mogelijkheid om gemakkelijk te communiceren met je team, shifts toe te wijzen en eventuele wijzigingen in de planning soepel door te voeren.

Touwtjes in handen

Tijdens show touwtjes in handen door het presentie dashboard.

Mobiele app

Gebruiksvriendelijke mobiele app.

Duidelijke planning

Altijd de juiste medewerker op de juiste plek.

Wij zijn vanaf het begin af aan super positief over Festicode. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en ik hoef ook nooit lang te wachten op antwoord. Ik zelf kan nog net een excelletje invullen, maar dit systeem werkt zo makkelijk. Ik snap het zelf enorm goed en alles is heel logisch. Daarnaast kan ik het zelf ook heel goed uitleggen aan alle andere leveranciers. Wij horen dan ook vaak van de leveranciers “dit systeem werkt zoveel makkelijker dan alle andere systemen”.

Lees meer

Wij werken nu al een lange tijd samen met Festicode. We zien ieder jaar dat we onze voorraden strakker voor elkaar hebben. We zijn gelukkig nooit meer opzoek naar handgeschreven tellijsten, dat scheelt een heleboel stress. Het is echt heerlijk om alles bij de hand te hebben en ook nog eens in één systeem.

Doordat wij nu al een aantal jaar achter elkaar goede verkoopcijfers hebben, kunnen we ook steeds netter inkopen. ‘Nee’ verkopen is voor ons gewoon geen optie, het voorraadsysteem van Festicode helpt ons daar enorm bij.

Tijdens de vierdaagse, waarbij we 7 dagen achter elkaar een enorm feest neerzetten op maar liefst 3 verschillende locaties in de binnenstad van Nijmegen. Op deze dagen zijn er zo’n 20.000 bezoekers per dag. Elke nacht moeten we de bestelling klaarzetten voor de volgende dag, zonder goede data is dit bijna niet te doen. Gelukkig hebben wij Festicode.

Lees meer

Festicode begrijpt het werken op evenementen. Dat zie je terug in de planningstool. Gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ze hebben aan één woord genoeg wanneer je een vraag stelt!

Lees meer