Over ons

Het verhaal achter Festicode

Voorafgaand aan de oprichting van Festicode, hebben we jarenlang als freelancers gewerkt in de evenementenbranche. We hebben uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in verschillende aspecten van deze sector, en we spreken de taal van onze klanten.

Toen we zagen dat veel processen nog steeds werden beheerd in Excel of papier, dachten we: dit kan beter! In 2018 zijn we begonnen met het ontwikkelen van software. Echter, net toen we in 2019 onze eerste klanten verwelkomden, brak de Corona-crisis uit en werd alles twee jaar lang stilgelegd. Achteraf gezien bleek dit een waardevolle periode om ons product verder te verbeteren en ons bedrijf uit te breiden.

Vandaag de dag bieden we, onder de naam Festicode, drie softwareapplicaties aan waar tientallen organisaties binnen de evenementenbranche gebruik van maken.

Onze missie? Het werk een stuk makkelijker en leuker maken. En dat doen we samen met onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat onze software nooit helemaal af is; er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom blijven we graag in contact met onze klanten en luisteren we naar de mensen die dag in dag uit met onze software werken. Zo ontdekken we of alles werkt zoals het hoort. We plannen regelmatig evaluaties in en komen graag langs op locatie om onze producten steeds beter te maken.

Wil je meer te weten komen over ons en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op onze social media!